English-Dutch translations for achievement

  • prestatie
    Het is een opmerkelijke prestatie. It is a remarkable achievement. Wij zijn trots op deze prestatie. We are proud of this achievement. Dit akkoord is werkelijk een grote prestatie. This was a really big achievement.
  • verrichting
  • verwezenlijkingOok draagt dit bij tot de verwezenlijking van de Lissabon-agenda. It also contributes to the achievement of the Lisbon agenda. Dat is een concrete verwezenlijking en niet langer een met het oog op de toekomst geformuleerde wens. It is a practical achievement. It is not a wish for the future. Dit alles wijst op de verwezenlijking van de doelstellingen van de Lissabon-strategie. All this points to achievement of the Lisbon strategy objectives.
  • welslagenHet was een essentiële voorwaarde voor het welslagen van deze unieke verwezenlijking in de Europese geschiedenis. It has been the essential guarantee of an achievement unique in European history. Voor het welslagen van deze onderneming zijn begeleiding, evaluatie en toezicht nodig. Monitoring, evaluation and checks are of fundamental importance for the successful achievement of these aims. Tien jaar na Caïro bedreigen verschillende factoren echter het welslagen van de doelstellingen die tijdens deze conferentie zijn geformuleerd. However, ten years on from Cairo, several factors are now threatening the achievement of the goals set at that conference.

Definition of achievement

Examples

  • Finishing the game does not give you a 100% score until you have unlocked all of the achievements

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net