English-Finnish translations for Dutch

  • alankomaalainen
    Herra Duisenberg on alankomaalainen sosiaalidemokraatti. Mr Duisenberg is Dutch and a Social-Democrat. Alankomaalainen tutkimus on osoittanut pikemminkin päinvastaista. Dutch research has shown the reverse, if anything. Ei, vaan hän on edelleen alankomaalainen, joka on Ranskassa töissä. But no, he is still a Dutch person working in France.
  • hollanti
    Toivon, että Hollanti onnistuu tässä mielessä puheenjohtajan tehtävässään. I hope that the Dutch presidency will be successful in achieving this. Puheenjohtajavaltio Hollanti ja hollantilaiset ylipäätään ovat tunnettuja siitä, että he tulevat hyvin toimeen veden kanssa. The Dutch presidency, and the Dutch in general, are well known for knowing their way about water. Puheenjohtajamaa Hollanti on sanonut olevansa aktiivinen myös Keski-idän rauhanprosessissa. The Dutch presidency, so we hear, will also be active in the Middle East peace process.
  • hollantilainen
    Esityslistan mukaan alus on hollantilainen. According to the agenda, the boat is Dutch. Tämä hollantilainen ei aio jakaa kustannuksia. There was no going Dutch with this Dutchman. Arvoisa puhemies, sillä, että on hollantilainen, on joskus haittapuolensa. Mr President, being Dutch sometimes has its drawbacks.
  • hollannin kieli

Definition of Dutch

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net