English-Finnish translations for anyone else

  • kuka tahansaAiomme käyttää sitä yhtä tarmokkaasti kuin kuka tahansa muukin. We shall use that quite as vigorously as anyone else. Jos haluamme komission federalistisen puheenjohtajan - ja näen, että se on parlamentin tahto - se voi olla yhtä hyvin hän kuin kuka tahansa muukin. If we are going to have a federalist President of the Commission - and I can see that is the will of the House - it might as well be him as anyone else. Uskon, että jokaisella - oli hän Italian pääministeri tai kuka tahansa muu - on oikeus ja hänellä täytyy olla oikeus käynnistää oikeuskäsittely vääriä syytöksiä ja herjausta vastaan. I believe that everyone - be it the Italian Prime Minister or anyone else - has the right and must have the right to bring legal proceedings against false accusations and slander.
  • kuka tahansa muuUskon, että jokaisella - oli hän Italian pääministeri tai kuka tahansa muu - on oikeus ja hänellä täytyy olla oikeus käynnistää oikeuskäsittely vääriä syytöksiä ja herjausta vastaan. I believe that everyone - be it the Italian Prime Minister or anyone else - has the right and must have the right to bring legal proceedings against false accusations and slander.
  • kukaan muuVai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Or can anyone else see any reason in it? Euroopan unioni on tehnyt paljon enemmän kuin kukaan muu. This Union has done far more than anyone else. Tiedätte itse paremmin kuin kukaan muu, mistä asiassa on kyse. You know better than anyone else the issues at stake.
  • muuVai näkeekö kukaan muu mitään järkeä tässä asiassa? Or can anyone else see any reason in it? Euroopan unioni on tehnyt paljon enemmän kuin kukaan muu. This Union has done far more than anyone else. Tiedätte itse paremmin kuin kukaan muu, mistä asiassa on kyse. You know better than anyone else the issues at stake.

Definition of anyone else

  • Any other person

Examples

  • If you’d spoken to anyone else about it, you’d have heard a very different story
  • I haven’t seen anyone else here besides you and me
  • Anyone else would have refused

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net