English-Finnish translations for cash

 • käteinen
  Kuljetettavan tavaran luonteen ja arvon vuoksi on lisäksi erittäin tärkeää, että käteinen raha toimitetaan lopulliselle vastaanottajalle turvallisesti. Furthermore, given the nature of the goods transported and their value, it is very important for the cash to reach the end recipient safely. Tämä on hyödyllistä ympäristölle ja samalla säästää kuljettajien varoja. Käytettävissä oleva käteinen on erittäin tärkeä tällä hetkellä. This will not only benefit the environment but also save motorists money - it is cash in people's pockets, which is very important at this time. Käteinen maksutapa ei yleensä aiheuta luottotappioita.
 • cash
 • käteisraha
 • lunastaa
  Näillä mailla on oikeus lunastaa hiilidioksidikiintiönsä. These countries are entitled to cash in on their carbon dioxide quotas. Mikäli voittoa ei lunasteta määräaikaan mennessä, siirtyy lottovoitto kokonaisuudessaan voittorahastoon.Varatut liput voi lunastaa lipunmyynnistä.
 • rahakasvi
  Monilla tiloilla se on selkeä rahakasvi. On many farms it is clearly a cash crop. kehitysmaille rahakasvit ovat tärkeitä

Definition of cash

  DictionaryPro.net

  DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

  Terms of Use   Cookies   Contact Us

  Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

  Mindmax
  Content is based on Wiktionary articles.
  Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
  © 2004-2021 DictionaryPro.net