English-Finnish translations for confusion

  • hämmennysHämmennys on suuri niin ylhäisten kuin alhaistenkin keskuudessa. There is a great deal of confusion among the rank and file. Tästä on syntynyt suuri poliittinen ja institutionaalinen hämmennys. Great political and institutional confusion has arisen. Vain aivan lyhyesti, koska täällä vallitsi juuri hämmennys puheajan suhteen. I shall be brief, owing to the confusion over speaking times.
  • sekaannusHyvä jäsen Sonik, tässä on tapahtunut jokin sekaannus. Mr Sonik, there has been some confusion. Arvoisa puhemies, asiassa oli sekaannus. Mr President, there was confusion. Tosiasia on, että sekaannus ei auta ketään. It is a fact that confusion helps nobody.
  • epäselvyysEpäselvyys siitä, kuka vastaa mistäkin, kasvaa. There will be confusion about who is responsible for what. Yhteisössä vallitsee tietty epäselvyys tavoitteiden osalta. At the European level we have a certain confusion of objectives. Tässä yhteydessä on painotettava, että aiemmin mainitsemani epäselvyys ei ole tahatonta. Here I must stress that the confusion which I am talking about is not innocent.

Definition of confusion

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net