English-Finnish translations for discussion

  • keskusteluKyseinen keskustelu oli hyvin antoisa. That discussion was very fruitful. Sen on hyväksyttävä tämä keskustelu. It must face up to this discussion. Meidän on aloitettava tämä keskustelu ajoissa. Let us begin this discussion in time.
  • neuvotteluNeuvottelu on vasta tällä hetkellä alkamassa, koska nyt meillä on teksti jotka on artikloina, joista keskustellaan. Negotiation is starting now because now we have documents for discussion. Kuitenkin, keskustelu ja siten neuvottelu yksityiskohtaisista talouskumppanuussopimuksista - alueellisista ja täysimittaisista - on jatkuvaa. However, the discussion, and hence the negotiation towards full EPA - regional and with full coverage - is ongoing. Niin ikään, kun nuo kaksi elinkelpoista valtiota tunnustetaan, ja niiden johtajat tunnustetaan, on perustana neuvottelu ja keskustelu. Likewise, when those two viable states are recognised, when their leaders are recognised, for negotiation and for discussion.
  • syventävä osio
  • väittelyHaluaisin myös, että tämä väittely sisällytettäisiin keskusteluihin, joita meidän on nyt käytävä. I would also like this debate to be included in the discussions which we will now be holding. Kun keskustelu tai väittely saa demagogisia piirteitä, tulos ei ole mielestäni kovin hedelmällinen. When populism is introduced into a debate or a discussion, the debate will not bear much fruit. Jäsenvaltioiden on muutettava tämä väittely todella perusteelliseksi keskusteluksi Maastrichtia seuranneen keskustelun tavoin. The Member States must turn this debate into a really thorough discussion, like the one that accompanied Maastricht.

Definition of discussion

Examples

  • There was then a long discussion of whether to capitalize words like "east
  • This topic is not open to discussion
  • My discussion with the professor was very enlightening
  • Under each heading, you will find a discussion

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net