English-Finnish translations for engineering

 • tekniikka
  Tekniikka ei kuulu tieteenalana luonnontieteisiin. Applied natural science excludes engineering. Rakennusten arkkitehtuuri, tekniikka, rakenne: kaikki tämä on tiedettä. Architecture, engineering, the structure of buildings, are all in the realm of science. Koneet, rakennukset ja mutkikkaatkin laitteet ovat tekniikan alaa.
 • insinööritaito
  Sosiaalinen insinööritaito" ei nimittäin suojaa rikollisuudelta vaan uhkaa pikemminkin heikentää vastustuskykyä. Social engineering, rather then protecting against crime, tends to weaken resistance. Insinööritaito on tärkeä vaalipiirissäni, joten ymmärrän erityisesti patenttien ja keksintöjen merkityksen. Engineering is important in my constituency so I particularly appreciate the importance of patents and inventions.
 • insinöörityö
  Uusi perustuslaillinen insinöörityö voi perustua vain syvälliseen ja vastuulliseen vuoropuheluun unionin toimielinten ja kansallisten toimielinten edustajien välillä. The new constitutional engineering work can only be based on in-depth, responsible dialogue between the representatives of the European and national institutions. Lentokoneet ovat insinöörityön tuloksia.
 • konehuone
  Päivystävä palomestarin mukaan palo oli raju, mutta rajoittui 195-metrisen laivan konehuoneeseen. (satakunnankansa.fi
 • tekniikan ala

Definition of engineering

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net