English-Finnish translations for exceedingly

 • erittäin
  Eläinten hyvinvointi kuljetusten aikana on erittäin tärkeä aihe. Animal welfare is an exceedingly important matter, as far as transport is concerned. Meitä oli pieni ryhmä, ja vierailu oli erittäin mielenkiintoinen ja arvokas. A small group of us went, and it was exceedingly interesting and very valuable to go. Tämän direktiivin hyväksyminen on erittäin tärkeää koko Euroopan unionille. The adoption of this Directive is an exceedingly important act for the entire European Union.
 • perin
  Se oli perin erikoinen tapaus.
 • tavattoman
  Minun on sanottava, että luulen, että useimmat jäsenet ovat tavattoman pettyneitä kuuden kuukauden viivästykseen, mutta on mukavaa kuulla jotain myönteistä. I must say I think most Members will think that a six-month delay is exceedingly disappointing, but it is nice to hear something positive. Arvoisa puhemies, sallinette minun ensiksi onnitella molempien mietintöjen esittelijöitä siitä, että he ovat tarttuneet hyvin tavattoman monimutkaisiin asioihin. Madam President, first of all, let me congratulate the rapporteurs of both reports for having grappled well with exceedingly complex issues. Potilaat hakevat terveydenhoitoa ulkomailta, koska heidän kotimaassaan ei tarjota määrättyjä palveluja tai koska odotusaika on tavattoman pitkä. Patients seek healthcare abroad because certain services are not provided in their home countries or because the waiting period is exceedingly long.
 • varsin
 • ylen
 • äärimmäisen
  Olosuhteet paikalla ovat äärimmäisen vaikeat. Conditions on the ground are exceedingly difficult. Tämä on äärimmäisen tärkeä asia, ja kiitän esittelijää sen käsittelystä. This is exceedingly important, and I congratulate the rapporteur on this subject. Peltier on nyt ollut 23 vuoden ajan vankeudessa äärimmäisen epäilyttävissä olosuhteissa. Peltier has now been kept in prison for 23 years under exceedingly dubious circumstances.

Definition of exceedingly

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2019 DictionaryPro.net