English-Finnish translations for fatal

 • fataalinen
 • kohtalokas
  Kyseessä on ansa ja sellainen ansa, joka voi olla kohtalokas. It is a trick, a trick which could prove fatal. Yksikin huono-onninen päätös voi olla kohtalokas, jos emme ole äärimmäisen tarkkaavaisia. Any haphazard decisions may be fatal if we do not pay the utmost attention. Tämä on totuus ja se kohtalokas tulos, johon umpimähkäinen terrorismi on kiistatta johtanut. This is the truth and is undeniably the fatal consequence of indiscriminate terrorism.
 • fataali
 • tappava
  Jälkivaikutusten kanssa on elettävä koko loppuelämä, ja asbestille altistunut työntekijä sairastuu usein syöpään - sairauteen, jonka me kaikki tiedämme olevan mahdollisesti tappava ja kivulias. The after-effects are something people have to live with for the rest of their lives, and often they develop cancer - a disease which we all know can be fatal and painful.
 • tuhoisa
  Sitä vastoin niihin näyttää olevan syynä inhimillisen erehdyksen ja teknisen vian tuhoisa yhdistelmä. On the contrary, it would appear that they were caused by a fatal combination of human error and mechanical fault. Voidakseen säilyä hengissä ihmiskunnan on murrettava tämä tuhoisa noidankehä. Humanity must break this vicious and fatal circle if it wishes to survive. Blairin hallituksen tuhoisa virhe ja Marrakesissa myönnetty järjetön ja tiukka vapaaehtoisuusperiaate on siis ehdottomasti korjattava seuraavan neuvottelukierroksen aikana. It is therefore imperative that the fatal error of Blair House, the absurd and severe self-limitation agreed to in Marrakech be put right in the next round of negotiations.

Definition of fatal

Examples

 • a fatal
 • a fatal error; a fatal exception

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net