Estonian-Finnish translations for kahju

 • tuho
  Näiden ihmisten veren lyijypitoisuus on hirvittävä, tuho on peruuttamaton, ja heidät on välittömästi ja kiireellisesti sijoitettava muualle ja heille on annettava lääkehoitoa. Nende inimeste veres on kohutavalt palju pliid, see on pöördumatu kahju, ning nad tuleb sealt kohe kiiremas korras ära viia ja ravile suunata. Myrsky sai aikaan suurta tuhoa.Rooman valtakunnan nousu ja tuho.
 • vahinko
  Te olette suistanut sen raiteiltaan, ja se on vahinko. Te olete selle rööpaist välja viinud ja sellest on kahju. On vahinko, että jäsen Bloom on jo poistunut. Kahju, et Godfrey Bloom on juba lahkunud. Se on suuri vahinko, sillä tämä yhdeksäs huippukokous on tärkeä. On äärmiselt kahju, et üheksas tippkohtumine on oluline.
 • hävitys
  Yrityksen palveluihin kuuluu myös vanhojen kovalevyjen ja tallenteiden turvallinen hävitys ja kierrätys. Sota sai aikaan hirvittävää hävitystä.
 • pahoillaan
  Luulen, että tämä herra on pahoillaan, että hän syntyi niin myöhään, väärään historialliseen ajanjaksoon. Mul on tunne, et sel härral on kahju, et ta nii hilja, valel ajastul sündis. Ymmärrän, että PPE on pahoillaan siitä, että Julija Tymošenko hävisi vaalit, mutta sanon teille, että se on valitettavaa. Ehkä hänellä oli mahdollisuus voittaa, mutta hän hävisi. Ma saan aru rahvapartei pettumusest, et Julia Tõmošenko kaotas valimised, aga ma ütlen teile: kahju küll, võib-olla tal oligi võimalus võita, kuid ta kaotas. Puheenjohtajavaltio on pahoillaan siitä, että rajakiista Slovenian kanssa hidastaa Kroatian liittymisneuvottelujen vauhtia, eikä edistys tapahtumapaikalla vastaa aikaisempaa kehitystä. Eesistujariigil on kahju, et piiriküsimus Sloveeniaga mõjutab Horvaatia ühinemisläbirääkimiste tempot ja kohapealne edasiminek ei vasta varem täheldatud edasiminekule.
 • vaurio
  Kolarissa tuli suuret vauriot.

Related words

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net