Finnish-English translations for epäillä

 • suspect
  Possibly, people suspect it was signed in bad faith. Ihmiset voivat epäillä, että se allekirjoitettiin vilpillisessä mielessä. No one should be in any doubt that not all suspects go on to be convicted. Kenenkään ei pitäisi epäillä sitä seikkaa, että kaikkia epäiltyjä ei tuomita. No one can suspect the UN’s blue berets of having any remit other than peace. Kukaan ei voi epäillä, että YK:n siniset baretit tavoittelisivat mitään muuta kuin rauhaa.
 • doubt
  us
  There should be no doubt on this. Luulen, ettei sitä voi juurikaan epäillä. We have a few reasons to doubt this. Meillä on aihetta epäillä tätä. I, however, have my doubts about this. Sallinette minun epäillä tätä.
 • believe
  us
  We have good reason to believe that Abu Omar was in fact tortured in Egypt. Meillä on perusteltuja syitä epäillä, että Abu 'Umaria kidutettiin Egyptissä. There is no reason to believe that there will not be an independent decision. Ei ole syytä epäillä, etteikö asiasta päätettäisi riippumattomasti. That is why I believe there is no reason to doubt the decisions that have been taken by the European Council. Mielestäni ei siis ole aihetta epäillä Eurooppa-neuvoston tekemiä päätöksiä.
 • misgive
 • query
  The teacher answered the student’s query concerning biosynthesisThe database admin switched on query logging for debugging purposes
 • To feel uncertain, lack conviction, be indecisive, waver.
 • To think, suspect, guess, imagine, conjecture, surmise, hypothesise/hypothesize, believe, suppose.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2019 DictionaryPro.net