Finnish-English translations for myös

 • also
  us
  So we are also working with them. Työskentelemme siis myös Turkin kanssa. This was timely and also necessary. Oli myös tullut aika tehdä niin, ja se oli myös tarpeen. Thus, this is also a difficult task. Tämä on siis myös vaikea tehtävä.
 • too
  us
  We must keep them in mind too. Meidän on pidettävä myös heidät mielessä. A new approach is required too. Tarvitaan myös uutta lähestymistapaa. After all, Europe must save too. Loppujen lopuksi myös EU:n on säästettävä.
 • as well
  For Europe as well as at home. Euroopan puolesta mutta myös kotimaan puolesta. EU institutions need to as well. Myös EU:n toimielinten on tehtävä niitä. It is for our security as well. Kyse on myös turvallisuudestamme.
 • even
  us
  Even then a vote is fully valid. Äänestys on täysin pätevä myös silloin. Even EUR 850 million is not enough. Myös 850 miljoona euroa on riittämätön määrä. Wine could even be made in Thailand. Viiniä voidaan valmistaa myös Thaimaassa.
 • likewise
  us
  Mr Morillon and Mr Sakellariou said likewise. Myös jäsenet Morillon ja Sakellariou totesivat tämän. Likewise, 9 May has a different meaning for us. Myös 9. toukokuuta merkitsee eri asioita meille. I likewise support any simplifications envisaged. Kannatan myös kaikkea suunniteltua yksinkertaistamista.
 • me too

Definition of myös

 • jonkin lisäksi, jonkin ohella, ei ainoastaan; -kin

Synonyms

Related words

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2019 DictionaryPro.net