Finnish-English translations for osallistuminen

 • attendanceAttendance will be better as will decisions. Niin osallistuminen kuin päätöksetkin tulevat paranemaan. The results are modest, as modest as is the attendance in this Chamber tonight. Tulokset ovat vaatimattomia, yhtä vaatimattomia kuin osallistuminen istuntoon tänä iltana. Subject: Attendance by Libya at the Second Euro-Mediterranean Conference in Malta Aihe: Libyan osallistuminen toiseen Euro-Välimeri-konferenssiin Maltalla
 • engagement
  us
  That engagement of citizens is a vital part of work in this area. Noinkin merkittävä kansalaisten osallistuminen on ensiarvoisen tärkeä osa tällä alueella tehtävää työtä. Constructive engagement was exactly the policy which Ronald Reagan pursued in South Africa. Rakentava osallistuminen" oli Ronald Reaganinkin politiikka Etelä-Afrikassa. In this respect, it will be essential to achieve the full engagement of public and local authorities. Sen suhteen on olennaisen tärkeää saada aikaan julkisten ja paikallisten viranomaisten täysimääräinen osallistuminen.
 • involvementThe text implies a half-hearted involvement of this body. Tekstissä annetaan ymmärtää, että Europolin osallistuminen on vain puolittaista. The outcome of its involvement is indeed impressive. Sen osallistuminen on johtanut totisesti vaikuttavaan lopputulokseen. Greater involvement of civil society will also be key. Kansalaisyhteiskunnan nykyistä suurempi osallistuminen on myös hyvin tärkeää.
 • participation
  us
  Another important point is participation. Toinen tärkeä kysymys on osallistuminen. See its participation in the ASEM process. Siitä on todisteena sen osallistuminen ASEM-prosessiin. Participation begins at local community level. Osallistuminen alkaa paikallisyhteisöjen tasolta.

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net