Finnish-English translations for tilintarkastus

 • appeal
  us
  I appeal to all of you to help the orphansThat idea appeals to meHe made an appeal for volunteers to help at the festival
 • auditing
  The economic crisis has taught us that strict auditing and oversight are indispensible. Talouskriisi on opettanut meille, että kurinalainen tilintarkastus ja valvonta ovat välttämättömiä. However, their financing must be clear and transparent and, in my view, this must include auditing by independent bodies. Säätiöiden rahoituksen on kuitenkin oltava selkeää ja avointa, ja mielestäni niihin pitää sisältyä riippumattomien tahojen suorittama tilintarkastus. The European Court of Auditors carries out a cash audit every year as an elementary component, so to speak, of its auditing activity. Euroopan tilintarkastustuomioistuimen vuosittainen käteisvarojen tilintarkastus kuuluu niin sanoakseni pakollisena osana sen suorittamaan tilintarkastukseen.
 • administrate
  The job is to administrate the network.
 • audit
  us
  One of the key proposals is to separate the audit and financial control functions. Yksi tärkeimmistä ehdotuksista on se, että tilintarkastus ja varainhoidon valvonta täytyy erottaa toisistaan. Parliament wanted financial inspection and audit functions to be separated. Parlamentti halusi, että varainhoidon valvonta ja tilintarkastus erotetaan toisistaan. Statutory audit is a very important subject for Europe. Lakisääteinen tilintarkastus on Euroopan kannalta sangen tärkeä asia.

Definition of tilintarkastus

 • yrityksen, asunto-osakeyhtiön, yhdistyksen tai julkisyhteisön tilinpäätöksen, kirjanpidon ja hallinnon tarkastus; talousyksikön tilinpäätöksen tutkiminen, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta

Examples

 • Tilintarkastus on minkä tahansa kokoisen tai lakisääteisen muodon omaavan ansaintataloudellisen tai muun talousyksikön tilinpäätöksen tai siihen verrattavan informaation riippumatonta tutkimusta, jonka tarkoituksena on käsityksen ilmaiseminen tutkitusta tilinpäätöksestä tai siihen rinnastettavasta informaatiosta.

Related words

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2019 DictionaryPro.net