Finnish-English translations for tulla voimaan

 • bear
  us
  Because if we are serious about this, if we want to take a quick step forward, then the common position needs to bear fruit very soon. Jos olemme nimittäin tosissamme, jos haluamme edetä nopeasti, yhteisen kannan pitäisi tulla voimaan hyvin nopeasti. That window can be a bear to opento bear a railroad stock
 • come into effect
  The regulation of 13 March 1998 is due to come into effect on 1 January next year. Maaliskuun 13. päivänä 1998 annetun asetuksen on määrä tulla voimaan 1. tammikuuta ensi vuonna. We are working on a very tight timescale on this legislation, which is due to come into effect on 1 September. Aikataulumme on tämän asetuksen kohdalla varsin tiukka, sillä sen on määrä tulla voimaan 1. syyskuuta. The Protocol could come into effect if the European Union, the applicant countries, Russia and Japan ratified it. Pöytäkirja voi tulla voimaan, jos Euroopan unioni, ehdokasvaltiot, Venäjä ja Japani ratifioivat sen.
 • come into force
  It should come into force in a few months. Sen pitäisi tulla voimaan muutaman kuukauden kuluttua. The plan is for the new system to come into force on 1 April. Uuden järjestelmän on tarkoitus tulla voimaan 1. huhtikuuta. Seven months are left before the external actions regulations should come into force. On jäljellä seitsemän kuukautta siihen, kun ulkoisia toimia koskevien asetusten on määrä tulla voimaan.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net