Finnish-Estonian translations for takia

  • pärast
    Neil on kahtlemata midagi, mille pärast edasi liikuda. Heillä tosiaan on jotakin, minkä takia siirtyä eteenpäin. Palun noomige parlamendiliiget sellise käitumise pärast. Kehottaisin ojentamaan kyseistä jäsentä tämän käytöksen takia. Tegelikult teevad nad seda üksnes iseenda pärast. Todellisuudessa he tekevät sen vain oman etunsa takia.
  • tõttu
    Seetõttu jääb meie fraktsioon erapooletuks. Tämän takia ryhmämme äänestää tyhjää. Seetõttu on siin selge erinevus. Tämän takia tässä on kyse ihan muusta asiasta. Seetõttu ma toetan raporti soovitusi. Tämän takia tuen mietinnön suosituksia.
  • tänu
    Kuuleme põhjendust, et see on edukas ja tänu sellele võidavad tarbijad. Olemme saaneet tietää, että tässä on onnistuttu ja että ne saavat tämän takia asiakkaita. Ainult tänu sellele paktile, tänu sellele, et me seda muutsime ja elus hoidsime, ainult tänu sellele oli üldse võimalik see, et Euroopa oli suuteline tegutsema. Vain sen takia, että meillä on tämä sopimus, koska tarkistimme sen ja koska säilytimme sen, oli mahdollista, että EU pysyi toimintakykyisenä. Inglismaa dramaatiline rahvaarvu tõus on toimunud just tänu täiesti ebavajalikule sisserändele. Erityisesti Englannissa merkittävä väestönkasvu on nopeutunut pelkästään täysin turhan maahanmuuton takia.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2019 DictionaryPro.net