Finnish-Spanish translations for vaarallinen

  • peligrosoEste es un precedente muy peligroso. Tämä on erittäin vaarallinen ennakkotapaus. Este método sería muy peligroso. Tällainen menettely olisi hyvin vaarallinen. Se trata de un mensaje extremadamente peligroso. Tämä on erittäin vaarallinen viesti.
  • arriesgadoÉse es un planteamiento corto de miras y arriesgado que se pone en manos de abastecedores no democráticos cuya estrategia política es dividir y debilitar a la UE. Tämä on lyhytnäköinen ja vaarallinen lähestymistapa, joka hyödyttää niitä epädemokraattisia toimittajia, joiden poliittinen strategia on saada aikaan erimielisyyttä EU:ssa ja heikentää sitä. ¿En verdad es importante que se tomen medidas ahora y decir que es algo tan arriesgado que es necesario que lo incluyamos como un criterio de riesgo independiente? Eikö nyt olisi tärkeää ottaa tämä askel ja todeta, että kysymyksessä on niin vaarallinen asia, että se on otettava omaksi itsenäiseksi haittaperusteekseen? por escrito. - (PT) El programa antisocial de la Presidencia sueca del Consejo de la Unión Europea representa un paso arriesgado en la expansión de las políticas neoliberales. kirjallinen. - (PT) Euroopan unionin neuvoston puheenjohtajavaltio Ruotsin antisosiaalinen ohjelma on vaarallinen askel eteenpäin uusliberalistisen politiikan laajentamisessa.
  • aventurado
  • precario
  • riesgoso

Definition of vaarallinen

  • sellainen missä joku tai jokin on vaaralle altistuneena tai joka tahi mikä aiheuttaa vaaraa; vaaralle altistava; vaaraa aiheuttava

Examples

  • Tiessä on vaarallinen mutka.
  • Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Related words

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2023 DictionaryPro.net