Finnish-Swedish translations for kesto

  • varaktigheten
    Men grunden är inte medlemskapets varaktighet eller längd.Lähtökohtana ei ole enää aika tai jäsenyyden kesto. Den ansåg att små belopp eller kort varaktighet inte är tillräckliga argument.Sieltä sanottiin, että pienet määrät tai lyhyt kesto eivät ole riittävän hyviä perusteluita. EPJUST har inledningsvis en varaktighet på 18 månader och finansieras genom stabilitetsinstrumentet, men det kan förlängas.Oikeusapuoperaation kesto on aluksi 18 kuukautta ja se rahoitetaan vakautusvälineestä, mutta sitä voidaan jatkaa.
  • längden
    Uppdragens längd varierar också.Toimeksiantojen kesto vaihtelee myös. Men grunden är inte medlemskapets varaktighet eller längd.Lähtökohtana ei ole enää aika tai jäsenyyden kesto. ERM-medlemskap får anses vara ett krav, men medlemskapets längd kan vara relativt kort.Jäsenyys ERM:ssä on vaatimuksena, mutta jäsenyyden kesto voi olla suhteellisen lyhyt.
  • tidslängden
    Genom att reducera programmets tidslängd från fem till tre år, har finansieringen av detta på ett effektivt sätt skurits ned.Ohjelman rahoitusta on saatu tehokkaasti leikattua lyhentämällä ohjelman kesto viidestä kolmeen vuoteen.

Definition of kesto

Examples

  • –Mikä on elokuvan kesto? – Noin 90 minuuttia.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net