German-Finnish translations for familie

 • perhe
  Miten perhe nykypäivänä määritellään? Wie definieren wir heute die Familie? Miksi perhe etsii oikeutta täältä? Warum muss die Familie hier nach Gerechtigkeit suchen? Joten milloin perhe ei ole perhe ja adoptoitu lapsi on - niin, mitä hän tarkalleen ottaen on? Wann ist denn eine Familie bitte keine Familie, und was ist denn bitte ein adoptiertes Kind nun genau?
 • suku
  Ydinperhe on tervetullut, mutta ei koko suku. Kernfamilie ja, aber gesamte Verwandtschaft nein. Juuri perhe ja suku voivat antaa lapselle perustavalla tavalla luonnollisen kodin ja luonnollisen kasvuajan. In der Familie und bei Verwandten können Kinder ganz elementar ein natürliches Zuhause erleben und aufwachsen. Togossa tämä vaihe jätettiin väliin: Gnassingbén suku otti kauan sitten väkivaltaisin keinoin vallan Olympion suvulta ja haluaa säilyttää sen. In Togo wurde dieser Schritt übersprungen. Die Familie Gnassingbé hat vor langer Zeit mit Gewalt die Macht von der Familie Olympio übernommen und will daran festhalten.
 • heimo
  intiaaniheimotafrikkalaiset heimotSuomen heimot
 • Heimo
 • sukulaiset
  Jos jokin jäsenvaltio haluaa vastaanottaa ydinperheen lisäksi myös kaikki muista perheenjäsenistä riippuvaiset sukulaiset, se voi tehdä sen. Wer über die Kernfamilie hinaus alle unterhaltsberechtigten Verwandten aufnehmen möchte, der soll dies tun.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net