German-Finnish translations for schlimm

  • pahaCancún ei tule olemaan lainkaan näin paha tapaus. Cancún wird natürlich nicht so schlimm werden. No se ei ollut läheskään näin paha! Ach, das war doch gar nicht so schlimm! On jo tarpeeksi paha, että näin tapahtuu. Es ist schon schlimm genug, daß das passiert.
  • arkaIhmisen monet elimet ovat suojassa fyysisiltä vaikutuksilta mutta sitäkin arempia kemiallisille myrkyille.arka asiateki araksi tuulen vaikutukselle
  • huonoEikö tilanne ole jo tarpeeksi huono?" Ist es nicht schon schlimm genug?" Tutkijoiden asema on huono. Tarvitsemme lisää tutkijoita. Ausgesprochen schlimm ist die Lage bei den Forschern. Kiitos vastauksesta - sehän ei ollutkaan niin kamalan huono. Danke für die Antwort, so schlimm war sie ja gar nicht.
  • kelvotonSe kelvoton vävypoikani on taas työttömänä!
  • kielteinenJos olisimme vieneet työn loppuun saakka, direktiivi ei olisi ollut lainkaan niin kielteinen asia. Das wäre im Nachhinein alles nicht so schlimm, wenn wir durchgehalten hätten. Tunisian ihmisoikeusjärjestölle (Ligue tunisienne des droits de l'homme) ei ole maksettu 900 000:ta euroa, ja mielestäni on erittäin kielteinen asia, että puheenjohtaja väittää täällä päinvastaista. Der Betrag von 900 000 Euro für die Tunesische Menschenrechtsliga wurde nicht freigegeben, und ich halte es für sehr schlimm, dass der Vorsitz hier das Gegenteil behauptet.
  • kipeä
  • likainenlikaista peliä, likainen sotalikainen mielikuvitus, likainen vanha setä
  • sottainen
  • vaarallinenNäin ollen peruskirjasta saattaisi tulla pikemminkin energiaa tuhlaava kuin energiaa säästävä peruskirja, ja minusta se olisi erittäin vakava ja vaarallinen lopputulos. Auf diese Weise könnte die Charta zu einem Vertrag über Energieverschwendung statt über Energieeinsparung werden. Ich weise darauf hin, daß dies ein sehr schlimmes und gefährliches Ergebnis wäre. Tiessä on vaarallinen mutka.Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net