Spanish-Finnish translations for marcharse

  • häipyäHän häipyi näkymättömiin.Häivytään ennen kuin hän tulee takaisin.Häipykää niin kuin olisitte jo! (erittäin nopeasti)
  • mennä pois
  • poistuaHänen piti poistua aikaisemmin suvussa sattuneen kuolemantapauksen ja hautajaisten vuoksi. Ha tenido que marcharse para asistir al entierro de un familiar. Arvoisa puhemies, hyvät naiset ja herrat, minä edustan Honor Funkia, sillä hänen oli pakko poistua. Señora Presidenta, Señorías, salto a la brecha sustituyendo a Honor Funk, pues ha tenido que marcharse urgentemente. Arvoisa puhemies, emmekö voisi tehdä niin kuin ennen: mainita kaikki ne jäsenet, jotka haluavat antaa äänestysselityksensä kirjallisesti, jotta voisimme poistua. Señora Presidenta, ?no se podría hacer como antes? ?Citar a todos cuantos quieran dar sus explicaciones de voto por escrito para que puedan marcharse?
  • lähteäKun kerran käytte Corkissa, ette enää koskaan halua lähteä sieltä. Cuando se encuentren en Cork no tendrán ganas de marcharse. He eivät halua lähteä Haitista, eivätkä myöskään voisi tehdä sitä, vaikka haluaisivatkin. No quieren marcharse de Haití; ni, de todos modos, pueden hacerlo. Turvapaikkajärjestelmänne ovat ylikuormittuneet nimenomaan sen takia, että monet ihmiset, joiden on mielestään pakko lähteä, näkevät turvapaikan ainoana maahanmuuton keinona. Sus sistemas de asilo están sobrecargados precisamente porque muchas personas que sienten que deben marcharse no encuentran otro canal a través del que migrar.
  • ottaa hatkat

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2023 DictionaryPro.net