Swedish-Finnish translations for agera

 • esittää
  Uskon, että voimme esittää mielipiteemme voimakkaammin. Jag menar att man skulle kunnat agera mer kraftfullt.Burman vastaisille toimille voidaan esittää myös muita vakavampia moraalisia perusteita. Det föreligger mer vittfamnande moraliska skäl att agera gentemot Burma.Ei ole kerta kaikkiaan mitään järkeä esittää ikään kuin tässä asiassa ei tarvitsisi tehdä mitään päätöstä. Det är absolut ingen mening med att agera som om vi inte behöver fatta något beslut här.
 • näytellä
  Hän näytteli pääosaa kymmenissä eri tuotannoissa.Hän on näytellyt viimeiset kaksikymmentä vuotta Kansallisteatterissa.Älä yritä näytellä viatonta!
 • tehdä
  Voidaksemme tehdä näin meidän on toimittava yhteistyössä. För att göra detta måste vi agera tillsammans.Tässä yhteydessä kongressin on toimittava, hallitus ei voi sitä tehdä. Kongressen måste alltså agera eftersom regeringen inte kan göra det.On aika tehdä päätöksiä ja toimia. Vi borde börja fatta beslut och agera.
 • toimia
  Velvollisuutemme on toimia, ja se on tehtävä nopeasti. Det är vår skyldighet att agera och agera snabbt.Emme voi toimia pelkkien oletusten varassa. Vi kan inte agera på antaganden.Meidän piti selvästi toimia yhdessä. Det var uppenbart att vi måste agera tillsammans.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net