Swedish-Finnish translations for arbete

 • työ
  Meillä on suuri työ edessämme. Vi har mycket arbete framför oss.Se on perusteellisesti ja nopeasti tehty työ. Det var ett utförligt och snabbt arbete.Kaikki tämä työ on hyvin tärkeää. Allt detta arbete är mycket betydelsefullt.
 • aherrus
  Manchester Unitedin pirteä aherrus tuotti vain pisteen (yle.fiAbien kevään aherrus alkoi (yle.fi
 • taideteos
 • teos
  Jäsen Bourlangesin mietintö on mielestäni äärimmäisen taiturimainen teos, ja minun on todettava, että yksilönä ihailen sitä hyvin paljon. Bourlanges' betänkande utgör, enligt min åsikt, ett oerhört virtuost arbete, och jag måste säga att jag personligen beundrar detta arbete väldigt mycket.hopeateos
 • tuotep
  mielikuvituksen tuote
 • työnteko
  Työnteko johtaa yleensä palkkaan, tässä palkka ansaitsee työnteon. I allmänhet är det arbete som föranleder en lön, här är det lönen som ger rätt till arbete.On tehtävä selväksi, että ainoa keino päästä työhön Eurooppaan on laillinen työnteko. Det måste göras klart att lagligt arbete är det enda sättet att arbeta i Europa. Därför vill vi gå vidare med en helhetsstrategi.
 • työpaikka
  Emmehän halua pelkästään, että jokaisella on työpaikka, vaan myös, että jokaisella on hyvä ja kunnollinen työpaikka? Vill vi inte bara att alla ska ha arbete, utan också att de ska ha goda, ordentliga arbeten?Ei riitä, että varmistetaan, että kaikilla on työpaikka. Det räcker inte att se till att alla har arbete.Tähän mennessä rahastolla on autettu 7 250 työntekijää löytämään uusi työpaikka. Hittills har fonden hjälpt 7 250 arbetstagare att hitta nytt arbete.
 • työskentely
  AKT-EU-yhteiskokouksen vuoden 1996 työskentely AVS-EU: s gemensamma församlings arbete under 1996Työskentely ja opiskelu ulkomailla voivat olla hyödyllisiä Liettuan nuorille ja maallemme. Arbete och studier utomlands kan vara gynnsamt för Litauens ungdomar och för landet i sig.Oikeusasiamiehen työskentely ei kuitenkaan ole ollut täysin ongelmatonta kyseisinä vuosina. Det har dock inte saknats svårigheter i ombudsmannens arbete under denna period.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net