Swedish-Finnish translations for förnya

 • uudistaa
  EU:n ja Kanadan välinen huippukokous antaa mahdollisuuden uudistaa näitä suhteita. Toppmötet mellan EU och Kanada är ett tillfälle att förnya dessa förbindelser.EU voi tehdä paljon enemmän kuin vain uudistaa hallitusta koskevat pakotteet. EU kan göra mycket mer än att bara förnya sanktionerna mot regimen.Pidän myönteisenä sitä, että haluatte uudistaa puitesopimuksen ja tiukentaa sen ehtoja. Jag välkomnar er beredvillighet att förnya ramavtalet under strängare villkor.
 • innovoida
  EU:n on pakko innovoida, jos se haluaa selviytyä globalisaatiosta. EU måste förnya sig om det ska överleva globaliseringen.Jos ehdotus hyväksytään, Euroopan unioni saisi mahdollisuuden johtaa ja innovoida toimia maailmanlaajuisesti eläinten hyvinvoinnin alalla. Om förslaget antas skulle det innebära att EU får möjlighet att gå i spetsen för och förnya arbetet för djurens välbefinnande över hela världen.Emme ehkä osaa kuvitella maailmaa ilman internetiä mutta on tärkeää kuvitella ja luoda ja innovoida, jotta siitä tulee entistä turvallisempi ja se lähestyy ihmistä ja inhimillistä vastuuta. Vi kan kanske alltså inte tänka oss världen utan Internet men det är viktigt att tänka och skapa och förnya för att göra Internet säkrare och närmare människor och mänskligt ansvar.
 • keksiä
  Sopimus on voimassa, koska me tarkistimme sitä vuonna 2005, eikä sitä ole tarvetta keksiä uudelleen tai muuttaa sitä. Pakten gäller eftersom vi såg över den 2005, och det finns inget behov av att förnya eller förändra den.Bell keksi puhelimen.Keksin vain koko jutun.
 • tehdä uudella tavalla
 • tehdä uutta
 • uudistaa, uusia
 • uusia
  On siis erittäin tärkeää uusia ne mahdollisimman pian. De måste absolut förnyas snarast möjligt.Pöytäkirjan uusimiseen ei tarvita uusia valtuuksia, koska kysymys on puitesopimuksen liitteestä. Därför krävs det inga nya mandat som komplement till ramavtalet för att förnya ett protokoll.Kannatan sitä, että kaikki ajokortit korvataan luottokorttimallisella ajokortilla, kun vanhat on määrä uusia. Jag är för att alla körkort ersätts med kreditkortsmodellen när det är dags att förnya dem.

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net