Swedish-Finnish translations for gömma sig

  • kätkeytyäMatti Vanhasen ei pitäisi mielestäni kätkeytyä virkapukunsa taakse. Jag anser att Vanhanen bör gömma sig bakom sin ämbetsdräkt.Silti on myös totta, että poliitikkojen on otettava moraalinen ja poliittinen vastuu toimistaan ja että he eivät saa kätkeytyä oikeudellisten säädösten taakse. Men det är också sant att politikerna måste acceptera sina åtgärders moraliska och politiska ansvar och inte gömma sig bakom juridiska vindskydd.Orava kätkeytyi puun haaraan.
  • piileskelläKuka haluaa piileskellä ja keneltä? Vem vill gömma sig, och för vem?Sveitsiläiset voivat piileskellä Alppien takana. Schweizarna kan gömma sig bakom Alperna.Sen ei voida antaa piileskellä Wienin yleissopimuksen takana. Den får inte tillåtas gömma sig bakom Wienkonventionen.
  • piiloutuaNe eivät voi enää piiloutua tältä. De kan inte gömma sig för detta längre.Eurooppa ei saa piiloutua silloin, kun sitä eniten tarvitaan. EU får inte gömma sig när det behövs som mest.Ei ole mitään järkeä piiloutua hyvien aikomusten ja lupausten taakse. Det är inte någon mening med att gömma sig bakom goda avsikter och löften.

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2023 DictionaryPro.net