Swedish-Finnish translations for skadad

  • haavoittunutIhmisiä on kuollut ja haavoittunut. Dödsoffer har krävts och många har blivit skadade.5 000-10 000 ihmistä on tapettu ja 25 000 on haavoittunut vakavasti. 5 000-10 000 människor har dödats, och 25 000 är allvarligt skadade.Konfliktin seurauksena on kuollut ja haavoittunut satoja aseettomia siviilejä. Hundratals döda och skadade är det pris som den obeväpnade civilbefolkningen betalar i denna konflikt.
  • loukkaantunutSiinä vaiheessa potilas on loukkaantunut niin pahasti, että hän ei voi toipua. Vid den punkten är patienten för skadad för att kunna återhämta sig.Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta hyökkäys aiheutti huomattavia aineellisia vahinkoja. Lyckligtvis blev ingen skadad men de materiella skadorna blev omfattande.Siinä sanotaan: Soul, eteläkorealaisessa ydinvoimalaonnettomuudessa loukkaantunut 22. Där står det: Seoul, olycka i ett sydkoreanskt kärnkraftverk kräver 22 skadade.
  • rikkiAuto meni rikki.En pääse nyt lähtemään, koska autoni on rikki.Ikkuna meni rikki.
  • vahingoittunutMuutosten täytyy luonnollisesti vaikuttaa siihen, että vahingoittunut luottamus Eurooppaan palautetaan. Reformerna måste naturligtvis bidra till att det skadade förtroendet för Europa återupprättas.Vahingoittunut henkilö tarvitsee lääketieteellistä hoitoa; räjähdysaineiden määrä on tarkkaan laskettu tämän vaikutuksen saavuttamiseksi. En skadad person behöver medicinsk vård; mängden sprängämnen har precis kalkylerats för att nå denna effekt.Joidenkin toisten, muuten terveiden ihmisten ongelmana on huonosti toimiva tai vahingoittunut elintärkeä elin, kuten sydän, munuaiset, maksa tai keuhkot. Andra har vitala organ, såsom hjärta, njurar, lever eller lungor, som fungerar dåligt eller är skadade i en kropp som för övrigt är frisk.
  • vajaalaatuinen
  • vammainen
  • virheellinen

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net