Finnish-Swedish translations for vauva

  • spädbarnDetta uppror ägde rum när jag var ett litet spädbarn, bara 10 månader gammal.Kansannousu tapahtui kun olin vain kymmenen kuukauden ikäinen pieni vauva. Ett spädbarn överlevde bara därför, att det i tid kunde gömmas i ett skåp.Yksi vauva selvisi hengissä vain siksi, että se oli pystytty piilottamaan kaappiin ajoissa. Småbarns, och särskilt spädbarns, kontakt med mamman stimulerar en sund utveckling av barnets känsloliv.Yhdysside, jonka pieni lapsi, erityisesti vauva, ja hänen äitinsä muodostavat välilleen vaikuttaa merkittävästi lapsen omaan henkiseen kehitykseen.
  • bäbis
  • babyenDenna baby var en gång ett embryo, och det var er baby.Tuo vauva oli alkio, ja se oli teidän vauvanne. Och fru Matikainen-Kallström, ni har en liten baby!Ja jäsen Matikainen-Kallström, teillä on pieni vauva! En baby med namnet euro kommer att se dagens ljus vid en tidpunkt då viktiga förutsättningar för dess harmoniska uppväxt och funktion ännu inte är uppfyllda.Euro-niminen vauva näkee päivänvalon hetkenä, jona sen tasapainoisen kukoistuksen ja toiminnan kannalta tärkeitä edellytyksiä ei vielä ole täytetty.
  • barnett
    Medborgarinitiativet är som ett nyfött barn.Kansalaisaloite on kuin vastasyntynyt vauva. Småbarns, och särskilt spädbarns, kontakt med mamman stimulerar en sund utveckling av barnets känsloliv.Yhdysside, jonka pieni lapsi, erityisesti vauva, ja hänen äitinsä muodostavat välilleen vaikuttaa merkittävästi lapsen omaan henkiseen kehitykseen.
  • bebisen

Definition of vauva

Examples

  • Vauva imee äidin rintaa.

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net