German-Finnish translations for heute

  • tänäänToimikaamme toimielimenä tänään. Wir sind die Institution von heute. Äänestys toimitetaan tänään 24. lokakuuta 2007. Die Abstimmung findet heute statt. Tapasin tänään syyrialaisen toisinajattelijan. Heute habe ich einen syrischen Regimekritiker getroffen.
  • nykyäänNykyään he ovat tyytyväisiä, että ovat eläkeliiton jäseniä. Heute sind diese Menschen zufrieden. Nykyään talousarviomme on ylijäämäinen. Heute haben wir einen Haushaltsüberschuss. Eurooppa on nykyään sosiaalinen hanke. Europa ist heute ein soziales Projekt.
  • tämä päiväArvoisa puhemies, tämä päivä on toivon päivä. Herr Präsident, heute ist ein Tag der Hoffnung. Tämä päivä on pyhitetty säädyllisyydelle ja inhimillisyydelle. Heute geht es um Anstand und Menschlichkeit. Tältä osin valinnanvaraa ei kuitenkaan ole, sillä tämä päivä on ainoa mahdollinen. Wir haben aber keine Wahl: Es kommt nur heute in Frage.
  • kuluva päivä
  • nykyaikanaNykyaikana me emme mitenkään voi hyväksyä tätä. Das können wir heute auf keinen Fall mehr akzeptieren. Kylmäkuljetukset ja pakastevaunut ovat olemassa nykyaikana, vuonna 1997. Es gibt heute, 1997, Kühltransporte und Tiefkühlwagen. Kukaan meistä ei kai halua enää nykyaikana matkustaa hevosilla ja kärryillä. Keiner von uns will heute noch mit der Pferdekutsche reisen.
  • nykyisinMutta nykyisin tiedämme, ettei näin ole. Aber wir wissen heute, daß sie das nicht ist. Nykyisin nämä sanat on tehty naurettaviksi. Heute macht man sich darüber lustig. Nykyisin tähän ei ole mielestämme enää tarvetta. Heute halten wir das nicht mehr für erforderlich.

Related words

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net