English-Finnish translations for plain

 • tasankoKreikassa Thessalian tasangolla ei ole vettä, minkä johdosta noin miljoona ihmistä kärsii janosta ja tasanko autioituu ja muuttuu Saharan autiomaaksi. In Greece, there is no water on the plain of Thessaly, with the result that about a million people have nothing to drink and the plain is drying up and turning into a Sahara desert.
 • tavallinenOtan sen tavallisen.
 • maustamaton
 • selväSelkokielellä kyseessä on selvä sopimus. That, in plain English, is surely an agreement. Tämän tapauksen merkittävä - ja mielestäni valaiseva - opetus on selvä. The important - and I think the instructive - outcome of the case is plain. Tilanne on siis erittäin selvä: on vaikeaa luoda uusi rakennelma, jolla olisi rooli, luomatta myös puolustusrakenteita. The facts, though, are very plain: it is difficult to build a new, serviceable edifice without giving it a defensive structure.
 • tasamaa
 • yksinkertainenKantamme on yksinkertainen ja täysin yhdenmukainen puheenjohtajakokouksen valtuuksien kanssa. Our position is plain and simple and fully in line with the mandate of the Conference of Presidents. Tehkäämme mietinnöstä yksinkertainen ja selkeä, mutta niin, että sen tarkkuus ei kärsi ja ettei sillä voi olla montaa tulkintamahdollisuutta. Make it simple, make it plain but make it so that no doubt can be cast on its accuracy or leaving it open to different interpretations. Tuohon aikaan taitoluistelijat vielä tekivät lutzin yksinkertaisena.

Definition of plain

  Trending Searches

  Popular Dictionaries

  DictionaryPro.net

  DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

  Terms of Use   Cookies   Contact Us

  Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

  Mindmax
  Content is based on Wiktionary articles.
  Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
  © 2004-2023 DictionaryPro.net