Finnish-Swedish translations for nuori

 • ung
  Inledningsvis hade de anklagats för att vara langare och kriminella, vilket senare visade sig vara komplett lögn. Därefter misshandlades en ung svart person i Milano.Heitä syytettiin aluksi huumekauppiaiksi ja rikollisiksi, mutta tämän jälkeen havaittiin, ettei syytöksissä ollut lainkaan perää. Myös Milanossa musta nuori hakattiin kuoliaaksi. På vad sätt kan en ung algerier ha nytta av EU?Missä määrin algerialainen nuori hyötyy EU: sta? Detta kan inte en ung nordvästafrikan.Maghreb-maista peräisin oleva nuori ei voi saada.
 • liten
  Anne Frank var en liten judisk flicka vars enda brott var att vara en liten judisk flicka i Amsterdam.Anne Frank oli eräs nuori juutalaistyttö, jonka ainoa rikos oli se, että hän oli nuori juutalainen Amsterdamissa. Herr talman! När jag var mycket liten - jag kan ha varit tio, elva år - var det någon som gav mig en mycket vacker bok illustrerad av Walt Disney.Arvoisa puhemies, olin hyvin nuori - varmaan kymmenen, yhdentoista vanha - kun joku lahjoitti minulle kauniin Walt Disneyn kuvittaman kirjan. Vänta en liten stund.
 • späd
  Han var en liten späd man och blev inte fetare under sina år.
 • tonåringen
  Hon hade bekymmer med sin tonåring.
 • ungdomen
  Det innebär att en ungdom av tio i Europa står utan arbete.Se tarkoittaa, että joka kymmenes eurooppalainen nuori on vailla työtä. Även detta skulle kunna övertyga en och annan ungdom att inte överge bergen.Näin voitaisiin saada yksi jos toinenkin nuori maanviljelijä jäämään vuoristoalueille. Ungdomen slösas bort på de unga. – George Bernard Shaw

Examples

 • Matti ei ole enää pieni, mutta kuitenkin vielä nuori poika.
 • Hankintaiältään nuoret esineet ovat uusia, samoin kuin tuoreet asiatkin.
 • Nuoret, niin tytöt kuin pojatkin tarvitsisivat uusia vapaa-ajan tiloja, mutta nuorisolle on vetelehtimisen vaihtoehtona vain maksullisia paikkoja.

Related words

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschPå SvenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2021 DictionaryPro.net