English-Finnish translations for zeal

  • intoSitä paitsi luulen, että tekijänoikeuksiin liittyvää keskustelua leimasi enemmänkin kiihkoilu ja into, kuin että esiin olisi tuotu uutta tietoa. Passion and zeal, rather than the search for new knowledge, tended to dominate those copyright discussions. Turkkilaiset poliitikot eivät osoita intoa perustuslakimuutoksen täytäntöönpanoon. Turkish politicians show little zeal when it comes to putting the changes to the constitution into practice. Yhdistynyt kuningaskunta, Ranska ja Saksa sekä kolme muuta maata ovat muodostaneet epäpyhän kokonaisuuden, jota yhdistää ainoastaan niiden into pitää budjettimaksuosuutensa pieninä. Britain, France, Germany and three other states have formed an unholy alliance, united only by their zeal to keep down their budget contributions.
  • intohimoSaippuaoopperoista ei intohimoja puutu.Intohimot ovat johtaneet murhiinkin.Ranskan kieli ja ranskalainen kulttuuri ovat hänen intohimonsa.
  • kiihkoIsänmaallinen kiihko yltyi yltymistään.Saarnamiehen silmät paloivat ja hän huohotti kiihkosta saarnatessaan yhtä kiihkoissaan olevalle seurakunnalleen.

Definition of zeal

Examples

  • She extols the virtues of veganism with missionary zeal

Trending Searches

Popular Dictionaries

DictionaryPro.net

DictionaryPro.net is a free online dictionary with more than 14 million translations.

Terms of Use   Cookies   Contact Us

Auf DeutschEn españolPå svenskaSuomeksiEestikeelne

Mindmax
Content is based on Wiktionary articles.
Text is available under Creative Commons Attribution-ShareAlike license.
© 2004-2022 DictionaryPro.net